Forespørgsel på event

Lad os høre fra dig!

Send os en uforpligtende forespørgsel på event

Kontakt

Lad os høre fra dig!
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 70 13 60 00

faq

Vi har samlet en gruppe spørgsmål som kan være relevante for dig i forståelsen for hjemmesiden og konceptet. Vi er altid interesseret i feedback, så svarer vi ikke på dine spørgsmål her på siden, så skriv endelig på info@sohonomads.dk

faq

Vi har samlet en gruppe spørgsmål som kan være relevante for dig i forståelsen for hjemmesiden og konceptet. Vi er altid interesseret i feedback, så svarer vi ikke på dine spørgsmål her på siden, så skriv endelig på info@sohonomads.dk

Hvordan gør jeg?

Når du ankommer til din ønskede Work Lounge, skal du blot melde din ankomst til personalet, og de vil briefe dig om forholdende.

 

Skal jeg bruge ID?

Ja, og det er vigtigt at du har billede på din profil.

På Cock's & Cows og NOHO bar, skal du dog bruge et SOHO NOMADS medlemskort, hvis du vil have rabat på kaffe og mad. Medlemskortet får du sendt med posten, så snart du er blevet medlem. 

På alle andre Work Lounges, skal du fremvise "My status" på SOHO NOMADS appen for at få rabat.

"My status" indikerer om dit medlemskab er aktivt eller ej.

NB! Har du købt "Day-Pass", er du desværre ikke berettiget til et medlemskort, og kan derfor ikke få rabat på Cock's & Cows og NOHO bar.

Hvornår kan jeg begynde at bruge lokationerne/Work Lounges?

Så snart du har betalt dit medlemskab kan du logge på vores WiFi, komme på vores intranet ’members area’, downloade app´en og udnytte alle fordelene og få rabatter. Du kan godt tilmelde dig når du sidder på en Work Lounge.

skal jeg tilmelde mig?

Ja, du køber dit medlemskab her på hjemmesiden sohonomads.dk. Du skal bare trykke på "bliv medlem", udfyld profil og vælg så det medlemskab der passer dig netop nu. Husk at ved fuldt medlemskab koster den første måned kun 1.-

Hvem skal jeg kontakte ang. spørgsmål?

Du kan kontakte Nils, på info@sohonomads.dk, hvis du har spørgsmål til stort eller småt.

Hvad er åbningstiderne?

Vi anbefaler, at du altid tjekker dagens åbningstid inden ankomst. Åbningstiderne varierer hos de forskellige Work Lounges. Du kan altid finde åbningstiderne på kortet i "members area" på hjemmesiden, og i appen under "My Work Lounges". Mange af stederne har også åbent uden for disse tider, så venligst respektér vores åbningstider som de gældende, da ophold på lokationen uden for disse tider er på "eget ansvar".

 

Hvordan logger jeg på WiFi?

a)Først finder du vores WiFi, som på alle Work Lounges er:
WiFi: SOHO NOMADS
adgangskode: sohonomads

b)Herefter logger du ind i pop-up vinduet med dit brugernavn og kode.

Herefter vil det ske automatisk næste gang du besøger netop den Work Lounge.